NIEUWS


Door het COVID-19 virus verlopen de activiteiten helaas anders... 


Basisopleiding EHBO

De gestarte cursus van januari 2020 wordt weer opgestart en dit jaar zal nog het examen worden afgenomen. 


Evenementen

Veel evenementen zijn afgelast ivm met het COVID-19 virus. Langzamerhand worden evenementen weer opgestart en worden onze leden weer ingezet voor EHBO ondersteuning. Zie agenda voor leden voor evenementen en eventuele opgave (enkel door eigen leden)


Reanimatielessen

De mogelijkheid om reanimatielessen te volgen is weer mogelijk. Voor meer informatie zie tabblad cursussen. Door een wijziging in lesinhoud is het nu zelfs mogelijk om in 1 AVOND het certificaat te verkrijgen. 


Vervolglessen

Om iedereen competent te houden voor de EHBO handelingen, wordt in oktober gestart met de vervolglessen reanimeren. Ieder lid zal hiervoor worden ingedeeld en uitgenodigd worden. Berichtgeving volgt! Wanneer indeling bekend is, zal alle informatie ook te vinden zijn op de website. De andere lessen zullen in jan 2021 opgestart worden. 


Jaarvergadering

De Jaarvergadering 2020 is ook uitgesteld ivm COVID-19 virus. Het bestuur heeft hiervoor een nieuwe datum gepland: 21 september 2020 om 19.30 uur MFC De Spil. Door de gestelde RIVM maatregelen (o.a. 1,5 mtr) is voorafgaande opgave verplicht. Ieder lid heeft ondertussen hiervoor een uitnodiging ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk uw spambox na of neem contact om via de secretaris (ehbogasselte@live.nl). 


# BLIJFGEZOND 

en een fijne zomervakantie 2020 toegewenst


Het bestuur

EHBO Gasselte 

16.07.2020knv-ehbo-corona-nederlands.pdf
Advies-NRR-OHCA-COVID19-versie2.8-200410.pdf