Cursussen


OP 14 FEBRUARI 2024 START BASIS CURSUS EHBO! 


KNV EHBO Gasselte verzorgt meerdere malen per jaar EHBO cursussen.

De volledige EHBO cursus wordt gegeven volgens de eindtermen van het Oranje Kruis, de reanimatiecursussen volgens de eindtermen van het NRR.

Cursuslocatie: MFC De Spil te Gasselternijveen 

Opgave is nog mogelijk: Opgave en of info bij secretaris@ehbogasselte.nl  

LESDATA: 14 feb, 21 feb, 28 feb, 6 mrt, 13 mrt, 19 mrt en 20 mrt 2024 examen. 

LESTIJDEN: 19.30uur tot 22.30uur 

Prijs € 255,--

De basis EHBO cursus

Bij voldoende deelname (minimaal 6) wordt een cursus EHBO gegeven.

Afhankelijk van beschikbaarheid wordt de cursus op een avond gegeven (19.30 uur tot 22.00 uur). Gemiddeld 9 lessen en de 9e les examen Oranje Kruis.

Tijdens de cursus wordt theorie volgens het meest recente Het Oranje Kruis boek gegeven en veel geoefend. Verplaatsen van een slachtoffers (Rautek), wond(druk)verband aanleggen, reanimatie, etc. Alles onder verantwoordelijkheid van vakbekwame instructeurs en lotusslachtoffers.

De kosten: op aanvraag, afhankelijk van aantal cursisten en locatie. Kosten zijn inclusief boek, oefenmateriaal en examenkosten en koffie en thee. inbegrepen), Kosten versnelde cursus; op aanvraag, afhankelijk van aantal cursisten en locatie. 


Opgave of meer info via: secretaris@ehbogasselte.nl of ehbojurgengeuzinge@ziggo.nl (Herhaling) Reanimatie cursus (AED/BLS)

Naast een volledige EHBO cursus biedt KNV EHBO Gasselte ook enkel reanimatiecursus te volgen. In de cursus worden alle in en outs van een reanimatie behandeld en geoefend! De cursusduur is 1 avond. (19.30 uur tot 22.00 uur, incl pauze)

De kosten zijn € 35.-- (2023/2024) per deelnemer, inclusief certificaat. (koffie en thee inbegrepen) 

EHBO Gasselte is reanimatiepartner van de Hartstichting (https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren/aanmelden-reanimatiecursus


Na de EHBO cursus / reanimatie cursus

Nadat het diploma EHBO is behaald, kun je bij onze vereniging lid worden. Voor 47,50 euro (tarief 2023/2024) per jaar worden minimaal 4 vervolglessen gegeven en 1 reanimatie/AED les. Dit allemaal om bekwaam te blijven als EHBO'er. Bij bekwaamheid zal de instructeur ervoor zorgen dat na 24 maanden je diploma wordt verlengd. Ook kun je je opgeven om als EHBO'er op een evenement te posten. Bij EHBO Gasselte is dit geen verplichting, maar stellen wij het wel op prijs en kunnen wij met de inkomsten de contributie laat houden. 


EHBO Gasselte is vrijgesteld van BTW.  

Voor meer informatie over de cursus en/of opgave neem contact op per email: secretaris@ehbogasselte.nl